( ... items )
Tools
Login

xartomani.com

bookstore and more

You are here: Αρχική σελίδα
Παρασκευή, 25 Μαϊ 2018


Όροι χρήσης 

E-mail Εκτύπωση PDF

H Ιστοσελίδα www.xartomani.com (στο εξής XARTOMANI) αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης KΕΠΕΤΖΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ με ΑΦΜ:103111083 , ΔΟΥ: Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , και έδρα στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΜΝΗΝΩΝ 49, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, Τ.Κ 57013 Τηλ: 2310 698.432 Fax: 2310 694 300

Συναίνεση
Η χρήση του διαδικτυακού τόπου από τον επισκέπτη/χρήστη και η υποβολή των προσωπικών του δεδομένων, συνεπάγεται τη συγκατάθεσή του όσον αφορά στη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Ο επισκέπτης/χρήστης του παρόντος δικτυακού τόπου οφείλει να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες καθώς και να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου.

Ο επισκέπτης/χρήστης φέρει την πλήρη ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Πνευματική Ιδιοκτησία
Το σύνολο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ΧARTOMANI και προστατεύονται από τις εθνικές νομοθεσίες (Νόμος 2121/93) και διεθνείς συμβάσεις.

Επομένως, απαγορεύεται αυστηρά οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση, διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων site (mirroring) του περιεχομένου του XARTOMANΙ, χωρίς την προηγούμενη γραπτή έγκριση του Δικαιούχου.

Εξαιρείται η εκτύπωση μέρους του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου, με αποκλειστικό σκοπό την υποβολή παραγγελίας ή τη χρήση του για αγορές.

Οι πληροφορίες των προϊόντων, οι τεχνικές λεπτομέρειες και οι φωτογραφίες αυτών, που δημοσιεύονται στο διαδικτυακό τόπο του XARTOMANI, προέρχονται από συνεργάτες, προμηθευτές ή κατασκευαστές. Το XARTOMANI δε φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν ελλείψεις, λάθη ή οποιασδήποτε άλλης μορφής παράλειψη στα στοιχεία αυτά. Το XARTOMANI απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο τους.

 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος υπόκειται στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως και το Νόμο 2774/1999 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Σε κάθε περίπτωση το XARTOMANI διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. H επίσκεψη/χρήση συνεπάγεται αποδοχή των όρων αυτών.

 

Ασφαλεια Συναλλαγών

Την διαδικασία εκκαθάρισης των συναλλαγών σας έχει αναλάβει η Τράπεζα ………….., εξασφαλίζοντας σας απόλυτη ασφάλεια.
Τα στοιχεία της κάρτας σας περνάνε σε ασφαλή σελίδα της Τράπεζας η οποία χρησιμοποιεί ως πιστοποιητικό ασφαλείας τη τεχνολογία κρυπτογράφησης SSL (Secure Socket Layer) 128bit. Το SSL είναι παγκόσμιο standard διαδικτύου και προσφέρει κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία 128bit. Για την αναγνώριση μίας κρυπτογραφημένης συναλλαγής SSL θα παρατηρήσετε στον browser ένα μικρό κίτρινο λουκέτο και έπειτα θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα https://.

Σύνδεσμοι με άλλους δικτυακούς τόπους (Links)
Το XARTOMANI δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω «συνδέσμων» (links), ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητά τους. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των συνδεδεμένων δικτυακών τόπων ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων.

 

Πολιτική Επιστροφών
Επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις παρακάτω δύο περιπτώσεις:

α) μετά από παραλαβή διαφορετικού κωδικού προϊόντος από αυτόν της παραγγελίας

β) μετά από την παραλαβή ελαττωματικού ή κακέκτυπου προϊόντος.

 

Εφ' όσον συντρέχει ένας από τους παραπάνω λόγους και επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος, αυτή χρειάζεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα 15 ημερών από την παραλαβή του, μετά από ηλεκτρονική ενημέρωση (e-mail) μας.

 

Η παραλαβή της επιστροφής θα γίνει δεκτή, όταν εκτός των ανωτέρω, ισχύουν και οι παρακάτω όροι:

α) το προϊόν επιστρέφεται σε ασφαλές πακέτο μαζί με αντίγραφο του παραστατικού πληρωμής και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του δεν έχει ανοιχτεί, ή αλλοιωθεί, ή δεν βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

β) το προϊόν επιστρέφεται με ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) ή συστημένο ταχυδρομικώς, καθώς σε περίπτωση απώλειας του δέματος δεν είναι δυνατή η προβλεπόμενη πίστωση.

Η χρέωση των εξόδων αποστολής βαρύνουν την εταιρία, μόνο όταν ο πελάτης επιλέξει την ίδια εταιρεία αποστολών μέσω της οποίας παρέλαβε την παραγγελία του.

 

Διαθεσιμότητα
Σε περίπτωση που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να σας επικοινωνήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας για την προθεσμία εντός της οποίας θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν.

Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.

 

Τιμές των Προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στο σχετικό πεδίο κάθε προϊόντος συμπεριλαμβάνεται o ΦΠΑ.  Οι τιμές αυτές αφορούν τις διαθέσιμες ποσότητες, ενώ το XARTOMANI επιφυλάσσεται του δικαιώματός αναπροσαρμογής τους.

 

Εγγύηση προϊόντων
Η εγγύηση των προϊόντων που εμφανίζονται στο διαδικτυακό τόπο του XARTOMANI είναι αυτή που καθορίζεται και δηλώνεται από τον κατασκευαστή του κάθε είδους. Το XARTOMANI δεν προσφέρει καμία επιπλέον εγγύηση, εκτός αν αυτό αναφέρεται ρητά.

 

Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί, μόνο εφόσον δεν έχει αρχίσει η διαδικασία τιμολόγησης της παραγγελίας σας. Αν η παραγγελία σας δεν έχει περάσει στο στάδιο της τιμολόγησης, το σύστημα θα σας επιτρέψει να την ακυρώσετε. Σε περίπτωση ακύρωσης, θα σας σταλεί αυτόματο ηλεκτρονικό μήνυμα από το XARTOMANI, όπου θα επιβεβαιώνεται η ακύρωση της παραγγελίας.

 


Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@xartοmani.com ή fax στο 2310 694 300. Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την τιμολόγηση και αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

 

Ανωτέρα Βία
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες, καιρικές συνθήκες, κ.α.), δεν μπορεί να εκπληρωθεί η παραγγελία σας στο προκαθορισμένο διάστημα που έχει οριστεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας ενημερώσετε σχετικά με τον αν επιθυμείτε να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας υπό τα νέα δεδομένα και σε νέο χρονικό διάστημα.

 

Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης

To XARTOMANI δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία από επισκέπτες του διαδικτυακού του τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή και τη χρήση του διαδικτυακού ή και σε εύλογη αδυναμία παροχής υπηρεσιών και προϊόντων που διατίθενται από αυτόν ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή και υπηρεσίες ή και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Δεν ευθύνεται για παράνομη χρήση πιστωτικής κάρτας από μή κάτοχο, εφόσον, δεν έχει δηλωθεί στην τράπεζα η απώλειά της καθώς συνιστά ευθύνη του Πελάτη η φύλαξη της πιστωτικής του κάρτας.

Το XARTOMANI καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού της τόπου, χωρίς να εγγυάται ότι οι λειτουργία του θα είναι αδιάκοπη ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα.